Pot sa aleg adult, sau non-adult la un studio de videochat in Bucuresti?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIn cazul in care doriti un raspuns la aceasta intrebare, cu siguranta sunteti interesata sa lucrati la un studio videochat Bucuresti. Raspunsul la aceasta intrebare este DA, poti alege sa faci videochat adult, sau videochat non-adult, bineinteles depinde si de studio-ul de videochat la care aplicati pentru un asemenea job. Trebuie sa le alegeti pe cele ce va ofera aceasta posibilitate, si sa fie cat se poate de serioase, deoarece pana la urma trebuie sa va simtiti in siguranta, si sa lucrati intr-un mediu profesionist, alaturi de oameni ce va pot ajuta. Un studio de acest gen este Studio 27, unde am vazut ca ofera si unele bonusuri pentru modelele dedicate acestui job, si aici vei avea posibilitatea de a alege intre videochat adult, si videochat non-adult.

1361400_86377893

In ceea ce priveste videochat-ul non-adult acesta presupune in mare parte conversatia intre model si vizitator, dar bineinteles cu un caracter senzual si atractiv. Insa vei purta mereu lenjerie intima pe tine, si poti avea mai multi vizitatori in acelasti timp in privat, care vor fi taxati fiecare in parte. Acest videochat non-adult este potrivit si pentru modelel ceva mai timide, si le ofera acestora posibilitatea de a avea o sursa de bani importanta. Numarul modelelor de la non-adult sunt de obicei mai mic ca numar pe site-urile de specialitate, ceea ce inseamna ca acestea vor avea ocazia sa iasa mult mai usor in evidenta.

Despre videochat-ul in modul adult va putem spune ca privatul poate fi la fel, bazandu-se pe conversatie, si in acelasi timp cu un caracter mai erotic, si modelul are nevoie de o senzualitate intensa. La privat pot asista de asemenea mai multe persoane ce vor plati pentru acest lucru, si pentru ca le oferi posibilitatea sa te vada. Poti lucra de asemenea cu mai multe site-uri de profil, ceea ce nu poate insemna decat ca veniturile tale vor creste semnificativ.

Cam acestea sunt diferentele dintr videochat adult, si videochat non-adult, si poti opta pentru una dintre aceste modalitati in cazul in care doresti sa lucrezi si tu in acest domeniu, insa nu esti sigura ce optiune sa alegi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: