Cum sa ajungi sa lucrezi intr-un studio de videochat din Bucuresti

Din ce in ce mai multe tinere isi doresc o viata de diva cocheta si nu s-ar da in laturi de la nimic ce le-ar putea indeplini visul. Unul dintre lucrurile pe care aceste domnisoare il cauta este bugetul cat mai mare, eventual  fara vreo limita vizibila, care sa le permita sa traiasca pe picior mare.  Unde oare poti trai pe picior mare, si intr-adevar sa conteze, daca nu in Bucuresti? Asa se face ca tot mai multe studiouri  de videochat  sunt luate cu asalt de domnisoare dornice de imbogatire subita.

Cum este deja evident , nu toate aceste tinere ajung sa si lucreze intr-un studio de videochat profesional in Bucuresti, pentru ca modelele sunt destul de competitive, si din ce in ce mai bine pregatite. Acest lucru a ridicat mult standardele, astfel ca daca iti cauti un job in videochat, va trebui sa te ridici la inaltimea standardelor.

Unul dintre cele mai bune sfaturi pe care le-am auzit este sa ai o atitudine potrivita. Nimeni nu vrea sa vada la interviul de anagajare o tanara prea indrazneata, fara pic de mister, pentru ca atunci clientii se vor plictisi repede de tine, astfel vei pierde bani.  Un alt lucru important este sa incerci sa fii cat mai naturala, si sa fii tu insati. Nu trebuie sa devii altcineva, doar pentru a obtine un job . Pe de alta parte, cum tot mai multe studiouri difuzeaza  in strainatate, cunoasterea unei limbi straine, alta decat engleza, o sa fie un atu pentru tine. Daca stii o limba mai exotica ( de la greaca pana la norvegiana) o sa reprezinti un plus pentru studioul respectiv, asa ca nu ezita sa aplici.

De asemenea, aspectul trebuie sa fie impecabil, pentru a-ti mari sansele de al lucra intr-un studio de videochat din Bucuresti.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: