Studioul de videochat iti transforma viata

In cautarea unei povesti interesante am dat peste o tanara de 34 de ani, pe care o s-o numesc generic Ioana din Bucuresti,  care si-a schimbat viata la 360 de grade in cateva luni, cu ajutorul unui job intr-un studio de videochat.  Ioana, tocmai iesise dintr-un divort urat si lung, din care nu se alesese cu nimic in afara de garberoba impresionanta.  Era totusi multumita ca nu avea copii, pentru ca nu ar fi putut sa-I intretina, din moment ce de foarte multe ori abia avea bani sa-si cumpere o paine. job videochat

Se casatorise de tanara cu un magnat cu 20 de ani mai in varsta ca ea,  asa ca nu lucrase o zi in viata ei, prin urmare se tot ciocnea de lipsa de experienta in campul muncii, de fiecare data cand mergea la un interviu pentru un job.  Sansa vietii ei avea sa vina de la un afis care i-a atras atentia. Se cautau modele pentru  un studio de videochat, si cum ea arata destul de bine, s-a gandit sa incerce si acolo. La interviu fusese intrebata daca stie vreo limba straina si bucuroasa ca are cu ce se lauda a raspuns ca stie 5 limbi straine. Nu mai trebuie sa spun ca a fost anagajata, si a inceput sa lucreze cu norma intreaga cate opt ore pe zi, la studio. In doar cateva luni a reusit sa stranga o suma frumusica de cateva zeci de mii de dolari, pe care i-a investit mai departe intr-un imobil dezafectat.  Avea planuri mari cu acest imobil, insa inca nu avea toti banii necesari. Cum era din ce in ce mai cautata de strain, pentru a avea conversatii cu ei, Ioana abia mai avea timp pentru ea. Ziua lucra, noaptea visa la dorinta ei secreta.

Un an mai tarziu, cand a hotarat ca a lucrat destul ca model, a hotarat de comun acord cu patronatul studioului, sa se retraga incet incet. Asa se face ca in urmatoarele doua luni s-a creat un fel de numaratoare inversa pentru  Ioana, timp in care o ora de conversatie  cu ea se scumpise si devenise un model exclusivist care aduna  saptamanal mii de euro in conturile studioului.

La sfarsitul celor doua luni in studioul de videochat din Bucuresti, castigase nu mai putin de 12.000 de dolari care adunati cu celelalte cateva zeci de mii, de peste an,  au reusit sa-i modifice radical viata. In imobilul dezafectat dinBucuresti, Ioana si-a amenajat un apartament la etajul superior, in timp ce la etajele inferioare si-a deschis atelierul de bijuterii pe care si-l dorise foarte mult. Acum Ioana este o femeie de afaceri de succes, care  castiga anual zeci de mii de euro, din confectionarea de bijuterii. Angajatii ei o privesc cu admiratie si respect, si spun ca pentru ei Ioana nu este vreo femeie usora, ci o femeie care a stiut sa se descurce si sa devina independenta.

Iata cum un studio de videochat iti poate schimba viata in bine, daca esti determinata sa muncesti pentru visul tau. Niciun vis nu e prea mare pentru o femeie ambitioasa si inteligenta care stie sa-si joace cartile, chiar si intr-un studio profesional de videochat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: