Sfaturi pentru un post in videochat in Bucuresti

Multe doamne si domnisoare din Romania cauta un job in plus pentru a-si rotunji veniturile, iar unul dintre cele mai accesibile domenii este videochatul. Poti practica videochat in Bucuresti, sau chiar de acasa, asigurandu-ti astfel un stil de viata comod si confortabil. Prima regula pentru a obtine un job in acest domeniu este varsta. Trebuie sa ai intre 18 si 35 de ani, pentru a fi posibil sa lucrezi in baza legala, printr-un contract semnat  de comun acord.

Al doilea lucru la care trebuie sa te gandesti atunci cand intetionezi sa aplici pentru un post in videochat in Bucuresti, este daca esti destul de increzatoare in tine.  In functie de nivelul de incredere poti alege sa faci videochat adult sau nonadult, poti de asemenea sa-ti lasi identitatea cunoscuta, sau nu.

Una dintre ideile de baza ale videochatului este disponibilitatea, trebuie sa fii disponibila zilnic, in jur de cel putin 6 ore, pentru ca veniturile tale sa simta intr-adevar o imbunatatire.  O statistica preliminara din domeniu arata ca un model de videochat in Bucuresti

care lucreaza 6 ore pe zi ajunge sa stranga lunar din salariu si bonus aproximativ 1000 de dolari. Imi imaginez ca bugetul tau va resimti cu siguranta impactul aceste sume, si te va impulsioa sa castigi si mai mult. Nu trebuie decat sa lucrezi mai mult. Fie ca lucrezi de acasa  sau dintr-un studio profesional, daca petreci mai multe ore in fata camerei de luat vedrei, vei castiga mai mutli bani.

Poate cel mai important  lucru cand aplici pentru un astfel de job este legalitatea. Semnarea unui contract de ambele parti te asigura ca iti  vei primi banii regulat, excluzand astfel orice risc de inselatorie. Chiar daca nu iti doresti sa faci acest job oficial, este recomandat sa il faci legal. Nimeni nu iti  spune sa il pui si in CV, daca crezi ca exista riscul sa te simiti rusinata, insa ar trebuie, pentru binele tau sa cauti doar studiourile de videochat din Bucuresti, care angajeaza legal modele.  Pentru  o simpla prejudecata a societatii nu merita sa risti sa nu fii platita pentru munca ta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: