O viziune asupra conceptului de videochat

Angajari videochat adult si non-adultIn societatea secolului XXI exista inca destule prejudecati legate de nuditate, pentru ca pentru multi oameni acest lucru este inca un subiect tabu.  Luat la bani marunti videochatul ne este decat un alt domeniu al serviciilor furnizate de antreprenori catre clientii lor. E adevarat ca sunt alt fel de servicii, insa avand in vedere ca totul se petrece online,  putem spune ca este o tranzactie virtuala intre doi adulti.

La fel ca in orice alt domeniu din campul muncii ezista un angajator, un angajat si un destinatar al serviciilor, in cazul nostru clientul. Exista, de asemenea un timp de  lucru, un loc unde iti desfasori activitatea ca model si exista o remuneratie pe masura. In comparatie cu alte domenii, exista chiar un  salariu mai mult decat satisfacator, astfel ca puteti observa si singur cat de mult se aseamana un job in videochat  cu unul in vanzari.

Probabil ca in societatile deschise din jurul lumii videochatul nu reprezinta un atac la moralitate si  buna practica asa cum se pare ca este vazut in Romania, insa optimistii afirma ca aceasta primitivitate  a romanilor nu va ai rezista mult in conditiile globalizarii. Cu alte cuvinte, modelele de videochat vor putea sa afirme clar si raspicat domeniul muncii lor,fara sa le fie teama de judecata oamenilor din jur.  De cele mai multe ori, familia si prietenii sunt cei care judeca cel mai aspru o tanara care face videochat, insa de cele mai multe ori, acestia ignora faptul ca din banii obtinuti pot fi realizate mult mai multe lucruri decat cu salariul dintr-un domeniu unde salariu este cel mediu pe economie.

Chiar si din prisma succesului si  faimei, videochatul este mult mai profitabil decat orice alt job, asa ca este timp ca romanii sa-si schimbe parearea despre acest domeniu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: