Cat castigi din videochat nonadult?

Daca te-ai saturat sa iti socotesti banii in fiecare zi, in speranta ca au ramas la fel  ca imediat  dupa ziua de salariu si sa constati cu dezamagire ca sunt tot mai putini, atunci poate e cazul sa te reprofilezi.

Multi tineri se lovesc de lipsa de experienta in domeniul dorit sau lipsa de scolarizare suficienta pentru a ocupa un post cat de cat bun in Romania, asa ca cei mai multi devin  someri, abonati la banii statului, fara vreo speranta de angajare in viitorul apropiat. Ce ai zice daca ti-ai largi orizonturile pentru cateva minute.  Sfatul vine la pachet cu o idee, accesibila si nu chiar atat de deplasata pe cat te-ai astepta.

Stiu ca ai mai auzit pana acum multe din prietenele tale care te-au indemnat sa incepi sa faci videochat, dar cum sa faci asta daca esti ceva mai timida decat restul fetelor? E destul de simplu de fapt, pentru ca poti opta pentru videochat nonadult, si sa castigi o suma bunicica in fiecare luna.  Prin videochat nonadult intelegem o forma de comunicare in mediul virtual care nu implica partea erotica a discutiei vorastre.

In mediul online sunt la fel de multi clienti care nu vor decat sa vorbeasca cu cineva, care sa-I asculte si sa isi impartaseasca din ganduri, asa ca nu vei avea nimic de pierdut. Desi nu vei munci pentru acelasi tarif ca si modelele de videochat adult, vei castiga destul cat sa uiti de zilele in care nu aveai bani de o cafea in oras.  Salariul fix  pentru unlock de munca in videochat nonadult incepe de la 1500 de lei si in functie de orele lucrate vei putea obtine un bonus de pana la 1000-1500 de dolari. Dupa cum vezi e mai mult decat salariul in orice alta functie de mijloc pe care ai ocupa-o oriunde in alta parte.   Daca ai un aspect fizic placut si iti doresti putin relaxare, gandeste-te de doua ori inainte sa refuzi un job in acest domeniu. Ar putea sa-ti ia multe griji din minte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: