Fii model de videochat

Daca as avea de ales intre doua jobu-uri, la fel de bine platite, probabil ca nu ar dura ceva timp pana sa-mi dau seama pe care sa il aleg. Insa daca mi s-ar da de ales intre un job in videochat si orice alt job, la fel de bine platit, cel mai probabil as alege videochatul. De ce?

E destul de simplu, de fapt? Arata-mi un alt job, in care sa castigi la fel de multi bani, la fel de usor si dupa un program la fel de flexibil. Daca nu esti turist platit sa calatoresti peste tot prin lume si sa castigi cateva mii de euro pe luna, atunci nu are rost sa ma contrazici. In primul rand, putini dintre noi au sanse sa obtina un asemenea job, in timp ce videochatul este deschis, practic, pentru oricine. Videochatul este domeniul flexibil,care iti pune la dispozitie sedii bine intretinute, un contract de munca bine pus la punct si bonusuri in functie de performante, bonusuri ce pot ajunge sa depaseasca salariul fix chiar si de 7-8 ori.

Beneficiile nu se opresc aici, insa ele vor fi explicate mai pe indelete la sediul studioului la care te hotarasti sa lucrezi, pentru ca fiecare studio  practica un anume plafon de salarizare, de acordare a bonusurilor, si alte beneficii specifice.  Important este insa sa decizi daca iti doresti mai multe de la viata si ce ai de gand sa faci pentru a obtine aceste lucruri.

Asa cum cred ca stii deja, pentru un post in videochat, nu ai nevoie de experienta anterioara si nici de vreun nivel de scolarizare prea mare. Iti trebuie cunostinte generale si o limba straina vorbita cat mai bine. Daca vorbesti mai mute limbi straine, atunci vei avea noroc sa ai mai multi clienti de prin toata lumea.

Este recomadat un aspect ingrijit, un corp armonios si multa incredere in fortele proprii. Daca ai aceste trei lucruri, atunci preagateste-te sa cuceresti lumea virtuala!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: