Ia amploare fenomenul videochat in Bucuresti

O statistica recenta arata, poate fara sa mai surprinda pe cineva, ca 15 % din tinerele din capitala au avut, sau inca au, un job in videochat in Bucuresti. Acest lucru inseamna ca un numar urias de aproape 10.000 de fete si tinere femei din capitala au practicat, macar o luna, videochat.

videochat BucurestiCand au fost intrebate de ce au cautat un job in videochat in Bucuresti, cele mai multe(70%) au spus ca nevoie de bani le-a impins sa accepte un job in acest domeniu. Fie aveau datorii pe care nu le mai puteau acoperi( si pe care dupa cateva luni de munca le-au stins), fie isi doreau foarte mult ceva ce nu puteau obtine altfel (o masina, un alt job, cursuri si calificari pentru alte profesii).  Din cele 30 de procente ramase, 12% au raspuns ca au fost curioase sa vada daca intr-adevar se castiga atat de bine din acest job, in timp ce 18% au declarat ca au fost cooptate si dupa ce au inceput sa se obisnuiasca cu salariul mare, le-a fost greu sa renunte.

Iata cum, un singur domeniu(si anume videochat in Bucuresti) numara atatea simpatizante care au trasformat acest job intr-un fel de fenomen social, care transforma incet incet fata romanilor.

Dupa atatea si atatea schimbari dupa revolutia din 89, iata ca sunt si alte curente sau fenomene care misca societatea romaneasca si o impinge catre normalitatea occdentala. Nu putem decat sa speram ca este directia buna si mai ales, corecta. Nu am vrea sa pasim in democratie si liberalism cu stangul, pentru ca asta ar insemna inca multi ani orbecaind in Occident, fara nicio idee despre destinatia finala a societatii noastre.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: